Kontakti

Obala sv. Nikole 31, Baška Voda +385(0)21 620713 info@baskavoda.hr
4. lis 2022.

Na temelju članka 18. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskoga turizma (NN 52/19) i članka 24. Statuta TZO Baška Voda, Turističko vijeće TZO donijelo je odluku o osnivanju turističkih savjeta (TS) za Promajnu, Bratuš, Krvavicu, Bast i Topiće (www.baskavoda.hr/obavijesti/ts-odluka).

Djelovanje TS usmjereno je na aktivnosti TZO na području za koje se savjet osniva, a osobito na:

  1. razvoj i poboljšanje turističkoga proizvoda,
  2. promidžba turističke destinacije,
  3. poboljšanje uvjeta boravka turista, uređenje i očuvanje okoliša.

 

Turistički savjet ima tri ili pet članova, koji između sebe biraju predsjednika.

TS može birati i u njega biti biran samo član TZO koji svoju djelatnost (smještaj, ugostiteljstvo, turizam, trgovina itd.) obavlja na adresi na području za koje je turistički savjet osnovan i to kao član fizička osoba ili obrtnik, odnosno kao predstavnik člana poduzeća.

Član skupštine/turističkoga vijeća TZO s područja određenoga TS automatski je i član toga TS.

Pozivaju se članovi TZO s područja Promajne, Bratuša, Krvavice, Basta i Topića da do 10. listopada 2022. godine dostave prijedloge do 5 kandidata za člana odgovarajućega turističkoga savjeta, na adresu: TZO Baška Voda, Obala sv. Nikole 31, 21320 Baška Voda ili tzo@baskavoda.hr!    

U istom roku, predloženi kandidati trebaju dostaviti svoju suglasnost da budu birani.

Uz potpis,  predlagatelj treba navesti svoje ime i prezime ili naziv člana i OIB člana TZ, a dopis elektroničkom poštom treba poslati s e-adrese koja se u evidencijama TZ vodi kao e-adresa člana.

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga provest će se izbori članova pojedinih turističkih savjeta.

Izbori članova pojedinoga turističkoga savjeta provest će se na skupovima članova TZ o čijem vremenu i mjestu održavanja ćemo naknadno izvjestiti, a moći će se glasati i dopisnim putem.

HTZ
Enter Croatia
Dalmatia tourist board
Trip Advisor
PPS 365
Stay safe in Croatia