Kontakti

Obala sv. Nikole 31, Baška Voda +385(0)21 620713 info@baskavoda.hr
7. lip 2023.

Broj: 2623 – 215

Datum: 7. lipnja 2023.

Prima:

Članovi TZO Baška Voda

I stanovnici općine Baška Voda

 

 

Predmet: IQM destination BAŠKA VODA; 1) upitnik i 2) poziv na uključivanje u projekt

         
Poštovani!

Kao što vjerojatno već znate, TZO Baška Voda, u suradnji s tvrtkom Feel IQM, započela je provedbu projekta integralnoga upravljanja kvalitetom turizma u destinaciji.

Ciljevi projekta su poticanje na izvrsnost, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, mjerenje kvalitete usluge i proizvoda u cijeloj destinaciji.

Naglasak je na povezivanju subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu i poticali na izvrsnost.

IQM sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

 

1)    Radi što boljega utvrđivanja početnoga stanja i uspostavljanja što učinkovitijega sustava praćenja kvalitete turističkoga proizvoda destinacije, osim mišljenja gostiju, od iznimne važnosti je i mišljenje, odnosno zadovoljstvo stanovnika naše općine trenutnim stanjem, dosadašnjim razvojem, planovima i novim idejama za razvoj turizma.

Stoga pozivamo sve članove i stanovnike općine Baška Voda koji to još nisu učinili, da anonimno ispune upitnik na poveznici

https://www.surveymonkey.com/r/2P5MYYP

 

Ispunjavanjem upitnika ne prikupljaju se osobni podaci niti IP adresauređaja s kojega se pristupa upitniku.

 

2)      Sve zainteresirane turističke subjekte, koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma općine Baška Voda (hoteli, iznajmljivači, kampovi, ugostitelji, turističke agencije, OPG-ovi, udruge, atrakcije itd.), pozivamo da se prijave za aktivno sudjelovanje u projektu ispunjavanjem pristupnice na poveznici

https://www.surveymonkey.com/r/KJGY7TX

 
Sudjelovanje u projektu je potpuno besplatno, a nakon ispunjavanja pristupnice slijedi marketinška analiza, uključenje u obrazovne i marketinške programe radi poticanja izvrsnosti i sinergija u destinaciji.

Zahvaljujemo svima koji su već ispunili ili će ispuniti upitnik, kao i svima koji će ispuniti pristupnicu, a molimo da ovu poruku proslijedite drugim stanovnicima općine Baška Voda!

S poštovanjem!

Direktor TZO Baška Voda:

Ante Jurišić

 

HTZ
Enter Croatia
Dalmatia tourist board
Trip Advisor
PPS 365
Stay safe in Croatia