Obavijesti

Finski novinari objavili članak o posjeti PPS destinaciji Biokovo

Tijekom 2015. godine, PPS destinaciju Biokovo posjetili su i finski novinari koji su svoje dojmove opisali u članku ispod. U samom naslovu, izrazili su svoje oduševljenje najljepšim plažama u Hrvatskoj koje su upravo na Makarskoj rivijeri te opisala destinaciju kao komadić Italije, komadić Grčke i naposljetku komadić srca.


Kroatia

Kroatia 2

kroatia3

Francuski novinari izrazili svoje oduševljenje PPS destinacijom Biokovo na francuskom blogu

 U sklopu projekta Hrvatska365 i PPS destinacije Biokovo, u mjesecu rujnu Vrgorac su posjetili francuski blogeri i oduševili se našim ljepotama i zelenom dolinom punom plodova. Više na linku: 
http://www.instinct-voyageur.fr/vallee-de-vrgorac/
 Reportaža o PPS destinaciji Biokovo

Pogledajte reportažu


PPS destinacija Biokovo među najboljim PPS destinacijama na Danima hrvatskog turizma

PPS destinacija Biokovo proglašena je jednom od najboljih PPS destinacija u 2015. godini, i time ostvarila pravo na reportažu o destinacji pod nazivom: "Ideja za savršen vikend". Reportaža je prikazana na HRT-u, a može se pogledati i na sljedećem linku: 

http://www.hrt.hr/309265/magazin/ideja-za-savrsen-vikend-park-prirode-biokovoStudijsko putovanje novinara 26. i 27.9. 2015.

 U sklopu projekta "Hrvatska 365" PPS destinacija Biokovo je ugostila francuske novinare 26. i 27.9. 2015. godine .

26.9. novinari su posjetili vrgorački kraj. Obišli su Vrgorac, Dusinu i Kokoriće, a istaknuli su da im se najviše svidjelo Obiteljsko gospodarstvo Borovac koje je i član PPS kluba Biokovo. 27.9. novinari su posjetili Crveno i Modro jezero te uživali u gastronomskim blagodatima Zabiokovlja, a u međuvremenu su imali prilike uživati u wellness ponudi na našem primorju.

Novinarima je prvenstveno prezentirana mogućnost aktivnog odmora i wellness i zdravlja uz zdravu gastronomsku ponudu ovoga kraja kako u predsezoni tako i u posezoni.